Strijp-T Next Step

 

Strijp-T 2.0
Zo zie je de eerste bedrijven al weer uit hun jasje groeien en opschuiven naar een grotere unit elders in het pand of verhuizen naar een ander pand op Strijp-T. Daarnaast is het Gloeilampplantsoen erbij gekomen en wordt hard aan een ontwerp gewerkt om dit stukje groen, de voortuin van gebouw TQ, voor iedereen nog aantrekkelijker te maken om hier tijdelijk te verblijven en te genieten van de natuur. Zo zijn er bankjes geplaatst met zicht op de vijver en worden op het terrein sportfaciliteiten gerealiseerd,
zoals de T-line, een looproute door het gebied. Leuk voor de wandellunch tussen de middag en voor de sportieveling die graag een rondje wil hardlopen al dan niet gecombineerd met enkele workout oefeningen. Kortom, het gebied gaat steeds meer leven.
Daarnaast wordt na de zomer gestart met de transformatie van het voormalig glaslaboratorium (gebouw TY) waarbij tevens een fraaie binnentuin wordt aangelegd tuss en de gebouwen TY en TAQ. Dit in dezelfde stijl als de prachtige binnentuinen van gebouw TQ. Ook wat betreft marketing is een volgende fase aangebroken, ook wel Strijp-T 2.0 genaamd. De website verandert binnenkort volledig en zal worden ingericht op verschillende doelgroepen die ieder op zoek zijn naar zijn of haar eigen specifieke informatie. Er is een actieve Strijp-T community die activiteiten organiseert en het Strijp-T ontwikkelteam is recentelijk uitgebreid met een eigen LinkedIn team zodat ook Strijp-T via de social media kanalen vindbaar is en blijft.

 

Duurzame kwaliteit en comfort
Strijp-T bestaat uit een rijk palet van industrieel erfgoed en passende nieuwbouw. De indrukwekkende en iconische naoorlogse gebouwen, waaronder de energiecentrale met de twee herkenbare schoorstenen, zijn met respect voor de authentieke sfeer en architectuur gerenoveerd. De ruim opgezette nieuwbouw wordt ontworpen en gebouwd met een sterke link naar ditzelfde gedachtengoed. Alle panden zijn volledig geoptimaliseerd voor duurzame bedrijfsvoering. Hierdoor wordt de karakteristieke industriële uitstraling van toen gecombineerd met de kwaliteit en het comfort van nu. Dit maakt Strijp-T werkelijk uniek. Ondernemen op Strijp-T is energiezuinig, duurzaam, authentiek, veilig en bovenal comfortabel.

 

Werken met plezier
Het historische karakter, het comfort en de prachtig groene omgeving, maar in het bijzonder de actieve community, maakt Strijp-T de plek waar je wilt werken en verblijven. Strijp-T nodigt uit om naar buiten te gaan, te ontmoeten, te beleven, geinspireerd
te worden en te inspireren. Iedere medewerker van de bedrijven op Strijp-T kan geheel ongedwongen deelnemen en met trots bijdragen aan de diverse activiteiten die worden georganiseerd door de community. En natuurlijk kan er gebruik worden gemaakt van gezamenlijke faciliteiten zoals vergaderruimtes en dakterrassen. Op Strijp-T zijn diverse eetgelegenheden en sportmogelijkheden en worden regelmatig inspirerende evenementen en culturele activiteiten georganiseerd. In het Gloeilampplantsoen kun je een heerlijk ommetje maken. Daarnaast ben je in een oogwenk in de natuur van het Philips de Jongh park, bij het trainingscomplex van PSV of bij de Philips Fruittuin.
Op loopafstand vind je een nog breder palet aan faciliteiten en activiteiten. Het mag duidelijk zijn; het hoeft je aan niks te ontbreken! Zo is en blijft Strijp-T een levendig en interessant gebied om in te werken en ondernemen.

 

Waar geschiedenis geschreven wordt.
Innovatie, vernieuwing, versnelling. Het zit in het unieke DNA van Strijp-T. Philips heeft er zijn grootse successen behaald en spin-offs zoals NXP en ASML zijn hier ontstaan. Met van oudsher een sterke bijdrage aan de hightech maakindustrie is Strijp-T de bakermat van de Brainport regio. En nog steeds wordt hier iedere dag geschiedenis geschreven. Vooraanstaande make-create-innovate partijen zoals ABB, Additive Industries, Brainport Development, CTouch, Fontys ICT en VanBerlo (onderdeel van
Accenture) maken van Strijp-T dé plek waar relevante nieuwe oplossingen en technologieën worden ontwikkeld en baanbrekende ideeën tot leven komen; precies datgene waar Strijp-T ooit voor is bedacht.

 

Ideaal voor business.
De ligging van Strijp-T is strategisch, namelijk in het hart van Brainport; één van de drie mainports van Nederland, dichtbij de binnenstad. Het gebied is perfect bereikbaar dankzij een treinstation voor de deur, een vliegveld om de hoek en een korte afstand tot de snelweg. En met de nodige parkeervoorzieningen verspreid over het terrein is het bovendien nooit ver lopen naar je bestemming.

 

Klaar voor iedere toekomst.
In deze snel veranderende wereld weet je nooit precies wat de toekomst brengt. Op Strijp-T ben je klaar voor iedere uitdaging. Want Strijp-T is, net als Eindhoven, veerkrachtig en flexibel. Verander je als bedrijf of veranderen de wensen? Er is altijd een
geschikte plek te vinden op het terrein. In een ander bestaand pand of in nieuwbouw. Eenmaal op Strijp-T hoef je er niet meer weg. Het is een thuisbasis, nu en in de toekomst.

 

 

bron.

Terug