Hopper-fiets nu ook op Strijp-T in Eindhoven

 

 

 

EINDHOVEN - De Hopper-leenfiets heeft nu ook een uitvalsbasis op Strijp-T, bij het Innovation Powerhouse, de voormalige elektriciteitscentrale van Philips. Het is de zevende stalling van de Hopperfietsen.

 

Michel Theeuwen 25-09-17, 11:38

Maar daar blijft het niet bij, zegt directeur Coen Vermeulen van Hopperpoint. Naar de achtste locatie, op Flight Forum, wordt momenteel gezocht. En over het NRE-terrein (naast de bestaande bij het gemeentekantoor aan de Nachtegaallaan), High Tech Campus en ASML wordt nog gesproken. Hopperpoints zijn er al bij Hotel Eindhoven, het Stadhuis, het Park Plaza Hotel aan de Geldropseweg, en bij Bosch en Klokgebouw op Strijp-S.

Nieuwe locaties
Volgens Vermeulen wordt kritisch gekeken naar nieuwe locaties. Die moeten een meerwaarde hebben voor de doelgroep en zichzelf terugverdienen. ,,Het gaat er niet om zoveel mogelijk locaties te openen. We hebben ook verzoeken afgewezen." Inmiddels zijn er een kleine 1400 gebruikers, terwijl er nog meer geregistreerden zijn.

Hopperpoint test inmiddels ook een systeem waarbij de fietsen uitgerust worden met 'slimme' sloten. Daardoor hoeven ze niet per se in de Hopperstalling teruggezet te worden.

 

bron

Terug